Профил на: SlimCity Bulgaria - Козметична апаратура в каталога за салони за красота http://salonite.eu


Марката SlimCity (СлимСити) предлага широка гама от естетична и козметична апаратура, която обхваща най-иновативните технологии в областта. Сред тях са топ методите кавитация, липолазер и криолиполиза за отслабване и оформяне на красиво тялото; радиочестотен лифтинг за редуциране на бръчки и изглаждане на несъвършенства; IPL и E-light/ Elos техлологиите за трайно обезкосмяване и фотоподмладяване; безиглена мезотерапия и други.

Ние от Slimcity се стремим да съчатаваме иновациите и качеството с достъпни цени. Нашата цел е да изградим дългосрочни партньорства с клиенти си и да им помогмен да развият успешно своя бизнес. На нашите продукти се доверяват козметици, масажити, рехабилитатори, дерматолози и клиники по пластична хирургия.

SlimCity се ангажира да предостави бързо и ефикасно обслужване на клиентите си. От първоначалния си контакт с нашия екип по продажби, до доставката и употребата на нашите продукти, ние предлагаме обучение, клиентско обслужване и техническа поддръжка, с цел да отговорим на всички нужди.

Всички апарати от продуктовата ни гама са сертифицирани за работа в ЕС и съответстват на европейските норми за безопастност.

Изборът на SlimCity за Ваш партньор Ви гарантира удовлетворение и успешен бизнес.

По Ваше желание можем да доставим апаратура, с определени от Вас технически параметри, която да отговаря максимално на Вашите изисквания.

Не се колебайте да ни потърсите за въпроси, съвет, консултация или презентация относно избрания от вас уред.

Ние осигуряваме гаранционен и извън гаранционен сервиз.

Всички цени в сайта са посочени с ДДС!

 

 

Категории в които е регистрирана фирмата

ЕПИЛАЦИЯ - ФОТОЕПИЛАЦИЯ, ЛАЗЕРНА ЕПИЛАЦИЯ МАСАЖИ - ПОДМЛАДЯВАНЕ НА КОЖАТА - РАДИОЧЕСТОТЕН ЛИФТИНГ, ЕСТЕТИЧНА МЕДИЦИНА, КОЗМЕТИЧНИ ПРОЦЕДУРИ, ХИАЛУРОНОВА КИСЕЛИНА ОТСЛАБВАНЕ - ПРОДУКТИ ЗА ОТСЛАБВАНЕ ПРОФЕСИОНАЛНО ОБОРУДВАНЕ - КОЗМЕТИЧНИ СТУДИА, СПА ЦЕНТРОВЕ КОНСУМАТИВИ - КОЗМЕТИКА

Контакти на фирмата

SlimCity Bulgaria - Козметична апаратура
Пловдив, ул. "Иван Рилски" 12
0877 555 111, 0888 011 813

http://www.slimcitybg.com
https://web.facebook.com/SlimCity.Bulgaria/
Работно време:
от 9 до 17 ч.