Профил на: Конфидо Естетичен център в каталога за салони за красота http://salonite.eu


„КонфидО” е най-големия лазерно лстетичен център за лазерна епилация и неинвазивна естетична дерматология в Перник. Услугите които предлагаме са

- лазерна епилация и естетична дерматология

- микроблейдинг и полуперманентен грим

- липолазер и пресотерапия

„Конфидо” разполага с диоден лазер, от най-ново поколение, който е представител на „най-високия клас” със Златен стандарт на лазерната епилация. Диодната лазерна епилация е безболезнена и с най-дълга трайност на ефекта (над 10-12 години) и то след едва от 4 до 6 процедури. Ефекта е видим още от първата процедура.
Нашият екип се състои от добре обучени професионалисти и водещи лекари в естетичната дерматология.
В приятна атмосфера и комфорт за пациента и лекаря, ние предлагаме приятелско отношение, ефективност и безболезненост на процедурата.
Качеството на процедурите са основен приоритет и грижа за нас. Предлагаме медицинска хигиена с дезинфектанти и препарати за истинска чистота и безупречна дезинфекция.
Нашите лоялни клиенти се ползват с преференции.
Не спираме да доказваме нашето качество на извършваните процедури.

Центърът за професионално обучение е сeртифициран от Национална агенция за професионално обучение и образование за провеждане на професионални курсове по професионална козметика, грим и микроблейдинг, работа с високотехнологични апаратури - лазерна епилация, радиочестотен лифтинг, ултразвукова кавитация. Центърът издава, на успешно завършилите, сeртификати и удостоверения, които им дават право да кандидатстват за работа в страната и чужбина. 

Категории в които е регистрирана фирмата

ЕПИЛАЦИЯ - ЛАЗЕРНА ЕПИЛАЦИЯ, КОЛА МАСКА МАСАЖИ - САЛОНИ ЗА КРАСОТА - ПОДМЛАДЯВАНЕ НА КОЖАТА - РАДИОЧЕСТОТЕН ЛИФТИНГ, ЕСТЕТИЧНА МЕДИЦИНА, ХИАЛУРОНОВА КИСЕЛИНА ОТСЛАБВАНЕ - ПРОЦЕДУРИ, ПРОДУКТИ ЗА ОТСЛАБВАНЕ ПРОФЕСИОНАЛНО ОБОРУДВАНЕ - КОЗМЕТИЧНИ СТУДИА, СПА ЦЕНТРОВЕ, СПОРТНИ ЦЕНТРОВЕ КУРСОВЕ, ОБУЧЕНИЕ И СЕМИНАРИ -

Контакти на фирмата

Конфидо Естетичен център
Перник, кв. "Изток", ул. "Благой Гебрев" №38
0876445377

http://www.konfidocenter.com
https://www.facebook.com/konfidocenter/
Работно време:
10:00 - 19:00