Профил на: Клиника за пластична и естетична хирургия "Галатея" в каталога за салони за красота http://salonite.eu


Клиника „Галатея” е специализирана в извършването на естетични и пластични медицински процедури. Разполага с най-модерна апаратура и квалифициран екип,  необходими  за осъществяването на медицинските интервенции.

Работата в клиниката се базира на фундаментални принципи, неизменна част от всеки служител: персонално отношение, професионално поведение в унисон с медицинската етика, високо качество на сестринската грижа, коректност и реални резултати.

Д-р Михаил Скерлев е специалист по пластична и естетична хирургия. Извършва целия набор от медицински услуги в областта на пластичната и естетична медицина: изглаждане на бръчки с хирургични и нехирургични  медицински методи, корекция на клепачи, прибиране на  уши, коригиране на нос, увеличаване на устни, уголемяване на гърди, липосукция, оформяне на тяло,  естезиране на външни полови органи. Присаждане на собствена коса със завидно естествен резултат.

Заповядайте при нас на консултация. Ние предлагаме, Вие взимате решението.

Категории в които е регистрирана фирмата

ПОДМЛАДЯВАНЕ НА КОЖАТА - ЕСТЕТИЧНАТА ХИРУРГИЯ, ЕСТЕТИЧНА МЕДИЦИНА, КОЗМЕТИЧНИ ПРОЦЕДУРИ, ХИАЛУРОНОВА КИСЕЛИНА ОТСЛАБВАНЕ - КЛИНИКИ, ПРОЦЕДУРИ

Контакти на фирмата

Клиника за пластична и естетична хирургия "Галатея"
София, Овча купел, ул. "Маестро Кънев" № 4
02 958 66 80
0878 384 323

http://skerlev.com
https://www.facebook.com/GalateiaClinic?fref=ts
Работно време:
09:00 ч. - 19:00