Профил на: Салони "Коса и Стил" в каталога за салони за красота http://salonite.eu

Представителен салон “Коса и стил”, отваря врати през август 1991 г.
Диана Петкова е майстор – фризьор, завършила квалификация при Стилист Капанов през 1997 г., член на INTERCOIFFURE, треньор на WELLA за България. Тя и екипът и участват в ревюта, конкурси и семинари, печелейки много награди по фризьорство и грим в България, Македония, Украйна, Русия и Франция.
Диана  подготвя свои фотосесии, снимки от които са публикувани на кориците на най-големите списания за прически и мода в Русия, Испания,  Украйна,  Македония и  България. Фотосесията за L’OREALE спечели награда през 2006 г. През 2010 г. Диана печели конкурса за колорист на годината на WELLA и представя България на световните награди за мода в Париж.
През 2005 г. се открива и козметичен салон „Коса и стил”. Така се осигурява една цялостна модна визия на клиента. Гаранция за успех са и световно известните продукти от Франция, Германия и САЩ, с които се работи в салона. Новите терапии и продукти тук са реалност, а обучението на персонала става ежемесечно.

Най-новото: фотопроцедури с ултрасъвременна апаратура, съчетаваща светлина с радиовълни. Програмите за обескосмяване, заличаване на бръчки, избелване на тъмни петна водят до видим резултат още след 2-3 процедури.

За редовните клиенти на двата салона са и VIP  картите за 10% отстъпка при ползване на всички видове услуги. Сезонните акции и промоции на пакети услуги също са традиция за салоните.

Студиото педлага фризьорство, козметика, фотоподмладяване, фотоепилация, солариум...

Салони „Коса и стил“ предлагат обучение по фризьорство, козметика, маникюр и грим.

Категории в които е регистрирана фирмата

ФРИЗЬОРСТВО - УДЪЛЖАВАНЕ И СГЪСТЯВАНЕ НА КОСАТА, РАСТА, ПЛИТКИ ЕПИЛАЦИЯ - МАНИКЮР И ПЕДИКЮР - МАСАЖИ - САЛОНИ ЗА КРАСОТА - СОЛАРИУМ - КУРСОВЕ, ОБУЧЕНИЕ И СЕМИНАРИ -

Контакти на фирмата

Фризьорство
Русе, ул. ”Олимпи Панов” 14, к-с “ЕВАС”, вх. А, ет.3
082 82 33 92

http://hairandstyle.net
https://www.facebook.com/diana.petkova.338
Работно време:


Фризьорство и Имидж Студио
Русе, ул. "Константин Величков" 21, ЖК "Куба", партер
082 523392
Работно време:


Козметика
Русе, ул. "Олимпи Панов" 14, комплекс "Евас", вх. А, ет. 3
082 828551
Работно време: